Yritys

Team-Control Oy on vuonna 1997 perustettu suomalainen kiinteistöautomaatioalan perheyritys.
TiiMi säätölaitteet on suunniteltu LVI-automaation helppoon ja edulliseen toteutukseen.
Kehitystyö on jatkuvaa ja Suomessa tapahtuva suunnittelu takaa tuen helpon saatavuuden.

 

TiiMi säätimiä voit soveltaa sellaisenaan tai verkottamalla rakentaa niistä monipuolisen kokonaisuuden.

Voit myös liittää TiiMi säätimet osaksi suurempaa automaatiojärjestelmää, sillä suurimmassa osassa on Modbus-rajapinta vakiona. Etäkäytettävyys on aina ollut yksi tuotesuunnittelumme peruslähtökohdista, IoT (Internet of Things) on siis jo pitkään ennen tuon käsitteen syntymistä kuulunut meidän arkipäiväämme.

Monipuoliset työkaluohjelmistot ja palvelut mahdollistavat yksilöllisten tarpeiden täyttymisen. Ole hyvä ja tutustu monipuoliseen tuote- ja palveluvalikoimaamme.

Etkö löydä etsimääsi? Kerro meille mitä kaipaat, niin mietitään yhdessä kuinka voisimme sovelluksesi ratkaista. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja palveluja. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedon uutuuksistamme aina ensimmäisten joukossa.

Tilaamalla uutiskirjeemme nyt, varmistat itsellesi rahtivapaat toimitukset kaikille vuoden 2017 aikana tapahtuville yli 100 euron tilauksille. Tarjous on voimassa rajoitetusti, toimi heti! Uutiskirjeen tilaaville tarjoamme myös vaihtuvia erikoisarjouksia, joten liittyminen todella kannattaa.

Kysy lisää

  Etunimi
  Sukunimi
  Yritys
  Sähköposti
  Viesti
  KYLLÄ KIITOS! - HALUAN TILATA UUTISKIRJEEN SAADAKSENI TIETOA UUTUUKSISTA JA TARJOUKSISTA AINA ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA.